Aanmeldformulier bijeenkomsten 2018

Er komt heel wat kijken bij het aanschaffen van een warmtepomp. Daarom organiseert Het Warmte Effect zeven informatiebijeenkomsten voor particulieren. Tijdens de bijeenkomsten krijgen bezoekers onafhankelijke informatie over verschillende soorten warmtepompen en over het aanschaffen van warmtepompen. De leverancier van Het Warmte Effect is aanwezig en er is voldoende ruimte voor de aanwezigen om persoonlijke vragen te stellen.

Warmtepomp voor monumentenpanden
De gemeente Middelburg neemt samen met partners uit andere Europese landen deel aan het Interreg Europe Project VIOLET. Het doel is om historisch waardevolle gebouwen te behouden voor de toekomst door ze energiezuiniger te maken. De gemeente wil eigenaren hierbij helpen, daarom organiseert Het Warmte Effect samen met de gemeente de informatiebijeenkomst op 1 maart specifiek voor mensen die in een monumentenpand wonen. Wanneer u in een monumenten pand woont is het namelijk zeker ook mogelijk om een warmtepomp aan te schaffen.

Data en locaties

  • Dinsdag 6 februari 2018 in het stadskantoor in Goes (M.A. de Ruijterlaan 2)
  • Donderdag 8 februari 2018 in het stadhuis in Terneuzen (Stadhuisplein 1)
  • Dinsdag 13 februari 2018 in De Zandput in Serooskerke (Zandput 5)
  • Donderdag 15 februari 2018 in het inspiratiecentrum van Saman Groep in Zierikzee (Gouwepoort 1)
  • Donderdag 22 februari 2018 in het gemeentehuis in Kapelle (Kerkplein 1)
  • Donderdag 1 maart 2018 in het stadskantoor in Middelburg (Kanaalweg 3). Let op: Deze avond is specifiek bedoeld voor eigenaren van monumenten panden.
  • Dinsdag 6 maart 2018 in het inspiratiecentrum van Saman Groep in Zierikzee (Gouwepoort 1)

Het programma begint om 20.00 uur. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor een bijeenkomst.

Let op: De bijeenkomst op 1 maart in Middelburg is specifiek bedoeld voor eigenaren van monumenten panden. Het programma begint elke avond om 20.00 uur.

Ontwerp & realisatie: Nilsson