Zeeuws warmtecollectief ‘Het Warmte effect’ start inkoopactie isolatie

Na de zeer succesvolle bijeenkomsten van Het Warmte Effect waar collectief warmtepompen ingekocht konden worden, gaat op 23 februari de actie van start gericht op de collectieve inkoop van isolatie. Om belangstellenden te voorzien van advies op maat organiseert Het Warmte Effect inloopbijeenkomsten op vier locaties in Zeeland. Het Warmte Effect is een initiatief van ZMf en Zeeuwind om het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om collectief isolatie aan te schaffen voor dak, vloer en spouwmuren. Daarom wordt in samenwerking met gemeenten voor de derde keer Het Warmte Effect georganiseerd. Besparen op verwarmen blijkt relatief eenvoudig. Om tot een maximale kosten- en energiebesparing te komen is ook isolatie van het huis een goede investering. Tijdens de inloopbijeenkomsten kunt u uw vragen met betrekking tot uw eigen situatie voorleggen aan een van de experts en vertellen zij over de voorwaarden en subsidiemogelijkheden.

Data en locaties

  • Dinsdag 12 maart Goes, Stadskantoor (M.A. De Ruijterlaan 1), 17.00–20.00 uur.
  • Dinsdag 26 maart Tholen, gemeenschapscentrum de Meulenvliet (Zoekweg 8), 17.00–20.00 uur
  • Dinsdag 9 april Sluiskil, het Meulengat (St. Elisabethlaan 49), 17.00–20.00 uur
  • Zaterdag 13 april Heinkenszand, De Stenge, Stengeplein 1, 10.00–16.00 uur

Aanmelden en informatie
Om te zorgen dat er voldoende experts aanwezig zijn, wordt aanmelden voor de informatiebijeenkomsten op prijs gesteld. Dat kan via www.hetwarmteeffect.nl 

De actieperiode van Het Warmte Effect isolatie loopt tot en met 18 april 2019. Meer weten over isolatie? Of direct een offertebezoek aanvragen? Dat kan via www.hetwarmteeffect.nl/isolatie.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring