Informatiebijeenkomsten over warmtepompen

Er komt heel wat kijken bij het aanschaffen van een warmtepomp. Daarom organiseert Het Warmte Effect zeven informatiebijeenkomsten voor particulieren. Tijdens de bijeenkomsten krijgen bezoekers onafhankelijke informatie over verschillende soorten warmtepompen en over het aanschaffen van warmtepompen. De leverancier van Het Warmte Effect is aanwezig en er is voldoende ruimte voor de aanwezigen om persoonlijke vragen te stellen.

Dit jaar organiseert Het Warmte Effect zeven informatiebijeenkomsten in Goes, Terneuzen, Serooskerke, Middelburg, Kapelle en Zierikzee (2 maal). Vorig jaar bezochten bijna 1000 bezoekers de informatieavonden die verspreid over Zeeland werden gehouden. Uiteindelijk hebben ongeveer 100 huishoudens een warmtepomp aangeschaft.

Warmtepomp voor monumentenpanden
De gemeente Middelburg neemt samen met partners uit andere Europese landen deel aan het Interreg Europe Project VIOLET. Het doel is om historisch waardevolle gebouwen te behouden voor de toekomst door ze energiezuiniger te maken. De gemeente en Het Warmte Effect willen eigenaren hierbij helpen, daarom is er op 1 maart extra aandacht voor de mogelijkheden van een warmtepomp in een monumentenpand. Wanneer u in een monumenten pand woont is het namelijk zeker ook mogelijk om een warmtepomp aan te schaffen.

Data en locaties

  • Dinsdag 6 februari 2018 in het stadskantoor in Goes (M.A. de Ruijterlaan 2)
  • Donderdag 8 februari 2018 in het stadhuis in Terneuzen (Stadhuisplein 1)
  • Dinsdag 13 februari 2018 in De Zandput in Serooskerke (Zandput 5)
  • Donderdag 15 februari 2018 in het inspiratiecentrum van Saman Groep in Zierikzee (Gouwepoort 1)
  • Donderdag 22 februari 2018 in het gemeentehuis in Kapelle (Kerkplein 1)
  • Donderdag 1 maart 2018 in het stadskantoor in Middelburg (Kanaalweg 3). Let op: de avond is voor iedereen toegankelijk, maar er zal extra aandacht zijn voor warmtepompen en¬†monumenten panden.
  • Dinsdag 6 maart 2018 in het inspiratiecentrum van Saman Groep in Zierikzee (Gouwepoort 1)

Het programma begint om 20.00 uur. U kunt zich hier aanmelden voor een bijeenkomst.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring