Het Warmte Effect Warmtepompen loopt nog tot 31 maart

Dat mensen zich steeds meer verdiepen in de mogelijkheden om aardgasvrij te gaan wonen, wordt bevestigd door de informatiebijeenkomsten van Het Warmte Effect over warmtepompen. De bijeenkomsten Goes, Terneuzen, Serooskerke, Zierikzee, Kapelle en Middelburg waren overvol, met gemiddeld 150 belangstellenden per avond.

Wonen zonder aardgas
Verwarming vraagt veel energie: zo’n 80% van het huishoudelijke energieverbruik in Nederland gaat daaraan op. Besparen op verwarmen is relatief eenvoudig. Een zuinige installatie voor verwarming en warm water en goede isolatie zijn de succesfactoren. De meest efficiënte manier om met elektriciteit warmte te produceren is de warmtepomp. Wat een warmtepomp kost, oplevert en kan? Daarover komt u bij Het Warmte Effect alles te weten.

Het Warmte Effect is een initiatief van ZMf en Zeeuwind om het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om, collectief een warmtepomp aan te schaffen. Daarom wordt voor de tweede keer Het Warmte Effect georganiseerd. Besparen op verwarmen blijkt relatief eenvoudig en een warmtepomp blijkt de efficiënte manier te zijn om met elektriciteit warmte te produceren.

De campagneperiode van Het Warmte Effect loopt tot en met 31 maart 2018. Meer weten over warmtepompen? Of wilt u direct een warmtepomp aanschaffen? klik hier.
 

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring