Het Warmte Effect gaat weer van start

 

Van 26 januari tot en met 31 maart 2019 organiseren ZMf en Zeeuwind door heel Zeeland informatiebijeenkomsten over warmtepompen. Het Warmte Effect, zoals het initiatief wordt genoemd, heeft als doel mensen bewust te maken van het belang van duurzame warmte. Ook willen de partijen het aanschaffen van een warmtepomp zo gemakkelijk mogelijk maken. Op zaterdag 26 januari wordt Het Warmte Effect afgetrapt met een kick off bij leverancier Saman Groep in Zierikzee. Bezoekers kunnen zich vrijblijvend laten inspireren en informeren over duurzame energie. Toegang is gratis. Aanmelden voor een informatiebijeenkomst kan via www.hetwarmteffect.nl/aanmelden.

Verwarming vraagt veel energie: zo’n 80% van het huishoudelijke energieverbruik in Nederland gaat daaraan op. De meest efficiënte manier om met elektriciteit warmte te produceren is met een warmtepomp. Een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen geeft zelfs “Nul op de Meter”. Er is dan geen sprake meer van CO2 uitstoot. Dat is energietransitie: 100% duurzame energie inzetten waar nu nog fossiele brandstoffen worden gebruikt. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op de werking, kosten en besparing van een warmtepomp. Dit is onafhankelijke en eerlijke informatie. Leverancier Saman Groep uit Zierikzee levert warmtepompen tegen een scherp tarief en geeft in de actie periode een korting van 5%. 

Datum en locaties informatiebijeenkomsten Het Warmte Effect:

  • Zaterdag 26 januari - Kick Off in het inspiratiecentrum van Saman Groep Zierikzee (Gouwepoort 1) start 10.00 uur
  • Donderdag 7 februari in het Dorpshuis Kapelle (C.D. Vereekenstraat 74) start 20:00 uur
  • Dinsdag 12 februari in Couburg Koudekerke (Duinstraat 4a) start 20:00 uur
  • Woensdag 13 februari in het Stadskantoor Goes (M.A. de Ruijterlaan 2) start 20:00 uur
  • Donderdag 14 februari in Palet Middelburg (Johan van Reigersbergstraat 2) start 20:00 uur
  • Dinsdag 19 februari in het Stadhuis Terneuzen (Stadhuisplein 1) start 20:00 uur
  • Donderdag 21 februari in Meulvliet Tholen (Zoekweg 8) start 20:00 uur

Meer weten over warmtepompen? Of wilt u direct een warmtepomp aanschaffen? Ga dan naar de website www.hetwarmteeffect.nl

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring