Even voorstellen: Saman Groep uit Zierikzee, leverancier van Het Warmte Effect

Het Warmte Effect werkt samen met Saman Groep uit Zierikzee. Die keuze is niet zo maar gemaakt. Voor de uitvoering van Het Warmte Effect is het noodzakelijk dat de leverancier in een korte tijd veel klanten goed en snel van dienst kan zijn. Immers als iemand de beslissing heeft genomen om een warmtepomp aan te schaffen, dan moet dit op een goede en efficiënte manier gebeuren en het liefst zo snel mogelijk. Saman Groep heeft laten zien dat zij dit waar kunnen maken.

Als grootste leverancier van duurzame producten zoals warmtepompen en zonnepanelen in Zuidwest-Nederland heeft Saman Groep veel ervaring in de advisering en realisatie van deze duurzame producten, zowel voor particulieren als bedrijven. Saman Groep werkt met eigen gekwalificeerde medewerkers die vakkundig, netjes en veilig werken. In Zierikzee aan de N57 heeft de Saman Groep een inspiratiecentrum. U kunt daar vrijblijvend diverse modellen warmtepompen zien staan en zien draaien. Maakt u een afspraak, dan is er ook een adviseur voor u beschikbaar.

De aanschaf van een warmtepomp is een belangrijke investering waarbij men op basis van goede informatie een keuze wil maken. Omdat elke situatie uniek is, geeft Saman Groep advies op maat. Saman Groep adviseur Paul van de Wouw heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van warmtepompen. Naast warmtepompen kan hij ook adviseren over andere energiebesparende oplossingen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring