Collectieve isolatie-actie Het Warmte Effect van start

 

Zeeuwind en ZMf organiseren van 20 februari tot en met 17 april in samenwerking met ISOenergy een collectieve inkoop van isolatie. Om belangstellenden te voorzien van advies op maat organiseren we 5 inloopbijeenkomsten.

Het Warmte Effect is een initiatief om het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om collectief isolatie aan te schaffen voor dak, vloer en spouwmuren. Daarom wordt er samengewerkt met gemeenten. Om tot een maximale kosten- en energiebesparing te komen is isolatie van het huis een goede investering. Tijdens de inloopbijeenkomsten kunt u uw vragen met betrekking tot uw eigen situatie voorleggen aan een van de experts en vertellen zij over de voorwaarden en subsidiemogelijkheden. 

Data en locaties
-Donderdag 20 februari, Hulst, Cultureel Centrum den Dullaert, Sportlaan 24, 16.30 - 19.30 uur
-Dinsdag 3 maart,’s-Heer Arendskerke, Kantoor ISOenergy, Ambachtsweg 5, 15.00 - 20.00 uur
-Dinsdag 17 maart, Axel, de Halle, Rooseveltlaan 1A, 17.00 - 20.00 uur (gaat niet door i.v.m. corona maatregelen)
-Zaterdag 28 maart, Heinkenszand, Borselse Woningmarkt, de Stenge, Stengeplein 1, 10.00 - 16.00 uur (gaat niet door i.v.m. corona maatregelen)
-Donderdag 16 april, Oostburg, Ledeltheater (Rabozaal), Ledelplein 17, 17.00 - 20.00 uur (gaat niet door i.v.m. corona maatregelen)

Aanmelden en informatie
Om te zorgen dat er voldoende experts aanwezig zijn, wordt aanmelden voor de informatiebijeenkomsten op prijs gesteld. Dat kan via dit aanmeldformulier.

De actieperiode van Het Warmte Effect isolatie loopt tot en met 17 april 2020. Meer weten over isolatie? Of direct een offertebezoek aanvragen? 

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring