Aanmeldformulier bijeenkomsten Isolatie 2019

Wanneer u ervoor kiest om uw woning optimaal te isoleren heeft u meer comfort, u bespaart op uw energierekening en het is goed voor het milieu. Een drievoudige winsituatie! Dit jaar organiseren ZMf en Zeeuwind voor de derde keer een gezamenlijke inkoopactie voor het isoleren van de woning onder de naam Het Warmte Effect Isolatie. Hoeveel geïsoleerd kan worden is afhankelijk van de huidige isolatie van uw woning, dit wordt met name bepaald door het bouwjaar van de woning. De nadruk van de actie ligt op spouwmuurisolatie omdat dat een relatief eenvoudige en zeer betaalbare manier is om uw woning goed te isoleren. Heeft u daarnaast ook interesse in dak- en vloerisolatie dan is dat uiteraard ook mogelijk binnen Het Warmte Effect isolatie.

Informatie tijdens vrije inloopbijeenkomsten
De actieperiode loopt van 23 februari tot en met 18 april 2019. Wij organiseren een aantal vrije inloop bijeenkomsten in Zeeland om u te voorzien van informatie over woningisolatie. ISOenergy is de leverancier van Het Warmte Effect Isolatie, zij zijn samen met de organisatoren aanwezig om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Data en locaties van de vrije inloopbijeenkomsten tussen 17.00 uur en 20.00 uur: 

  • Dinsdag 12 maart in het stadskantoor in Goes (M.A. De Ruijterlaan 2, Goes)
  • Dinsdag 26 maart in gemeenschapscentrum de Meulvliet Tholen (Zoekweg 8, Tholen)
  • Dinsdag 9 april in het dorpshuis het Meulengat Sluiskil (Sint Elizabethlaan 49, Sluiskil)
  • Zaterdag 13 april Borselse Woningmarkt, vergader- en congrescentrum De Stenge Heinkenszand (Stengeplein 1, Heinkenszand) van 10.00 tot 16.00 uur

U bent van harte welkom. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de informatiebijeenkomsten van Het Warmte Effect - Isolatie.

Bij woningen die na 1975 zijn gebouwd, is het niet mogelijk om de isolatie van de spouwmuur te verbeteren.
U bent van harte welkom elke avond tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Let op: de Woningmarkt in Heinkenszand op 13 april 2019 is van 10.00 tot 16.00 uur.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring