Aanmeldformulier bijeenkomsten Isolatie 2018

Wanneer u ervoor kiest om uw woning optimaal te isoleren heeft u meer comfort, u bespaart op uw energierekening en het is goed voor het milieu. Een drievoudige winsituatie! Dit jaar organiseren ZMf en Zeeuwind voor de tweede maal een gezamenlijke inkoopactie voor het isoleren van de woning onder de naam Het Warmte Effect Isolatie. Hoeveel geïsoleerd kan worden is afhankelijk van de huidige isolatie van uw woning, dit wordt met name bepaald door het bouwjaar van de woning. De nadruk van de actie ligt op spouwmuurisolatie omdat dat een relatief eenvoudige en zeer betaalbare manier is om uw woning goed te isoleren. Heeft u daarnaast ook interesse in dak- en vloerisolatie dan is dat uiteraard ook mogelijk binnen Het Warmte Effect isolatie.

Informatie tijdens vrije inloopmiddagen
De actieperiode loopt van 10 maart tot en met 21 april 2018. Wij organiseren een aantal vrije inloop middagen in Zeeland om u te voorzien van informatie over woningisolatie. ISOenergy is de leverancier van Het Warmte Effect Isolatie, zij zijn samen met de organisatoren aanwezig om uw persoonlijke te beantwoorden.

Data en locaties van de vrije inloopmiddagen tussen 17.00 uur en 20.00 uur: 

  • Donderdag 15 maart in het stadskantoor in Middelburg (Kanaalweg 3)
  • Donderdag 22 maart in het stadhuis in Terneuzen (Stadhuisplein 1)
  • Donderdag 29 maart in het gemeentehuis in Domburg (Traverse 1)
  • Donderdag 5 april in Ons Dorpshuis in Kruiningen (Berghoekstraat 3)
  • Zaterdag 14 april in Vergader- en Congrescentrum de Stenge in Heinkenszand (Stengeplein 1) van 10:00 tot 16:00. 

U bent van harte welkom tussen 17.00 uur en 20.00 uur. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de informatiebijeenkomsten van Het Warmte Effect - Isolatie.

Let op: In de flyer staat het adres van het stadhuis Terneuzen verkeerd. Het moet zijn (Stadhuisplein 1, 4531 GZ TERNEUZEN)

U bent van harte welkom elke avond tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring